Czekoladki orzech laskowy i włoski Diabetki, 100g

LOGISTYKA
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
12
Jednostka podstawowa:
szt
Kod CN:
18069039
Kod kreskowy:
5907617638785
Data przydatności do spożycia:
2021-11-13
CECHY
OPIS PRODUKTU

Czekoladki orzech laskowy i włoski Diabetki, 100g

Unikalna receptura czekoladki z najwyższej jakości składników. Aksamitne nadzienie z chrupiącymi orzechami laskowymi przełamanymi delikatną nutą orzechów włoskich otoczonych rozpływającą się w ustach, belgijską czekoladą. Produkt o niskim indeksie glikemicznym, o znacznie obniżonej zawartości cukru. Słodzony maltitolem - naturalnym wyciągiem ze zbóż.

Składniki:
substancja słodząca: maltitol, czekolada (25%) [miazga kakaowa, substancja słodząca: maltitol, tłuszcz kakaowy, emulgator: lecytyny (z soi), aromat naturalny waniliowy], tłuszcz roślinny (z ziarna palmy), orzechy laskowe (21,5%), mleko pełne w proszku, orzechy włoskie (5,5%), kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, tłuszcz roślinny (shea), mleko odtłuszczone w proszku, emulgator: lecytyny (z soi), naturalne aromaty.

Wartość odżywcza w 100 g:
Wartość energetyczna 2335 kJ / 560 kcal
Tłuszcze 35,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasysone 17,2 g
w tym kwasy tłuszczowe jednonasysone 13,3 g
w tym kwasy tłuszczowe wielonasysone 3,1 g
w tym kwasy tłuszczowe trans < 0,06 g
OMEGA - 3 0,3 g
OMEGA - 6 2,8 g
Azot 1,2 g
Białko 7,5 g
Węglowodany przyswajalne 51,8 g
w tym cukry 7,5 g
Błonnik pokarmowy 2,2 g
Sól 0,2 g

Alergeny:
mleko, soja, orzechy

Sposób przechowywania:
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Producent:
Alma Bonbons Sp. z o.o. Sp.k.
ul. Dolna 20a
98-160 Sędziejowice

Dokładamy wszelkich starań, aby informacja produktowa była prawidłowa. Zdarza się jednak, że produkty żywnościowe zmieniają skład, tak więc wartości odżywcze i alergeny mogą się zmieniać. Zalecamy każdorazowe sprawdzenie etykiety produktowej na fizycznym produkcie. Jeżeli zauważysz błąd na karcie produktu, bardzo prosimy o wysłanie zgłoszenia na stewiarnia@stewiarnia.pl
System działa na platformie SolEx B2B